Soi rău Episodul 2

Urmareste serialul turcesc Soi rău Episodul 2 online subtitrat. O poveste cu Kartal, un fost polițist devenit manager de securitate al unui club de noapte, care se încurcă cu o organizație mafiotă periculoasă. După ani de despărțire, el se apropie de copiii săi, jonglând cu scăparea din ghearele mafiei și încercând să se reconecteze ca tată. Când este forțat să se mute mai aproape de copiii săi după ani de absență, Kartal trebuie să facă față provocărilor de a scăpa de influența mafiei, încercând în același timp să fie un tată pentru copiii săi. Urmareste serialul turcesc Soi rău Episodul 2 online subtitrat.

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

În scurt timp, drumurile lui Kartal, fost polițist devenit proprietar de club de noapte cu doi copii, și ale lui Nazan, fiica liderului mafiot care așteaptă ca logodnicul ei să fie eliberat din închisoare, se intersectează. În ciuda tuturor crimelor, trădărilor și pericolelor, eroii noștri vor încerca să rămână unul lângă altul, supraviețuind în această vizuină a lupilor și învățând în același timp să iubească și să se îndrăgostească împotriva tuturor obstacolelor. Urmareste serialul turcesc Soi rău Episodul 2 online subtitrat.
Kartal este un polițist a cărui soție a fost ucisă de mafie în timp ce lucra pentru a doborî o organizație mafiotă. Nu vă faceți griji, nu vă vom spune o poveste de răzbunare învechită și lungă. Pentru că Kartal s-a dus și l-a executat pe liderul de neatins și invincibil al organizației mafiote care a comis această crimă în grădina propriei case, înainte ca soarele să răsară după moartea soției sale. Din acel moment, viața lui Kartal avea să se schimbe irevocabil într-o direcție complet diferită. În acea zi, Kartal a trebuit să renunțe la insigna sa iubită. Urmareste serialul turcesc Soi rău Episodul 2 online subtitrat.
Cu ajutorul prietenilor săi din organizație, el nu a ajuns la închisoare, dar și-a luat adio de la munca de polițist. Indiferent cât de mult a negat, în acea zi a trecut de partea cealaltă, de partea întunecată. Încearcă să fie un tată pentru cei doi copii ai săi, de care se ocupă bunica lor, chiar dacă de la distanță, să se descurce cu tatăl său, polițist pensionar, care le face probleme de ani de zile, cu fratele său, pe care îl sprijină încă din copilărie, cu sora sa, care s-a rupt de familia nucleară și nu a reușit niciodată să își facă o viață și, mai presus de toate, să fie un tată bun. Urmareste serialul turcesc Soi rău Episodul 2 online subtitrat.
Nazan este fiica unui tată mafiot cunoscut sub numele de Fevzi din Adana. Nazan se străduiește să scoată afacerile familiei sale din lumea ilegitimă în care a crescut și cu care este familiarizată și să le pună pe o bază legală. Deși și-a convins tatăl într-o oarecare măsură, toate planurile ei vor fi date peste cap atunci când fratele ei cade victima unei confruntări cu mafia. Urmareste serialul turcesc Soi rău Episodul 2 online subtitrat.
Drumurile lui Kartal, un fost ofițer de poliție cu doi copii și manager de club de noapte, și ale lui Nazan, fiica unui lider mafiot, care așteaptă ca logodnicul ei să fie eliberat din închisoare, se intersectează curând, iar eroii noștri încearcă să iubească, să se îndrăgostească și să supraviețuiască unul lângă altul în această masă de lupi, în ciuda tuturor morților și trădărilor. Urmareste serialul turcesc Soi rău Episodul 2 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse