Inimă Neagră Episodul 1

Urmareste serialul turcesc Inimă Neagră Episodul 1 online subtitrat. Sumru a lăsat în urmă gemenii pe care i-a născut cu ani în urmă și a început o nouă viață și o nouă familie cu Samet Șansalan, unul dintre cei mai bogați oameni din Cappadocia. Nuh și Melek, care au crescut ani de zile fără să știe identitatea mamei lor, sunt confruntați cu această realitate în cea mai dureroasă zi a lor. Cu o furie acumulată de-a lungul anilor, ei vin în Cappadocia, lăsându-și orașul natal și totul în urmă. Urmareste serialul turcesc Inimă Neagră Episodul 1 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Inimă Neagră Episodul 1 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Fiul cel mare al lui Samet Șansalan din prima căsătorie, Cihan, vine să își viziteze familia. Deși crede că va fi o vizită scurtă, el se trezește în mijlocul planurilor tatălui și mătușii sale, Hikmet. Fiicei lui Hikmet, Sevilay, nu-i place deloc rolul ei în acest plan. Posibilitatea ca Cihan să rămână în Capadocia supără multă lume, inclusiv pe fratele său vitreg gelos, Esat. Urmareste serialul turcesc Inimă Neagră Episodul 1 online subtitrat.
Venind în oraș pentru a-și confrunta mama, Nuh și Melek se întâlnesc pe neașteptate cu Cihan și Sevilay. Cu toate acestea, gemenii vor avea parte de o adevărată surpriză atunci când se vor confrunta cu mama lor, Sumru. Urmareste serialul turcesc Inimă Neagră Episodul 1 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse