Dude negre Episodul 1

Urmareste serialul Dude negre Episodul 1 online subtitrat. Zuhal, care și-a sacrificat tinerețea crescându-și frații după moartea mamei sale, a trăit sub conducerea strictă a tatălui ei până la 40 de ani. Acum, o nouă dragoste o pune la încercare, forțând-o să se confrunte cu ani de singurătate cauzată de o greșeală din tinerețe. Urmareste serialul Dude negre Episodul 1 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Dude negre Episodul 1 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Zuhal Erdem, expertă în dezvoltare personală aflată la apogeul carierei, arată ca o femeie urbană modernă, dar este o cu totul altă persoană în casa ei, alături de cele trei surori și de tatăl ei. Incapabilă să iasă din ordinea și regulile stabilite de tatăl ei, Çetin, din cauza jurământului depus, Zuhal se confruntă din nou cu singurătatea în timp ce urmărește pregătirile de nuntă ale surorii sale, Aslı. Între timp, ea nu știe că persoana care îi iese întâmplător în cale îi va schimba viața. Urmareste serialul Dude negre Episodul 1 online subtitrat.
Zuhal, a cărei soartă se intersectează constant cu Tayfun, încearcă să reziste sentimentelor sale. În timp ce Tayfun încearcă să înțeleagă rezistența lui Zuhal, o tragedie neașteptată va dezvălui adevărul din spatele jurământului făcut de Zuhal tatălui ei. Urmareste serialul Dude negre Episodul 1 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse