Alegerea Episodul 4

Urmareste serialul turcesc Alegerea episodul 4 online subtitrat. Serialul spune povestea unui un om normal, vertical, care este atras în partea criminală a finanțelor. Pentru a salva viața fiului său, profesorul șomer conturează ceea ce se dovedește a fi una dintre cele mai mari fraude financiare din lume. Urmareste serialul turcesc Alegerea episodul 4 online subtitrat.

Urmareste Alegerea Episodul 4 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Distributia serialului Alegerea: Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu și Ozan Güven, protagoniștii serialului BABİL, o producție AY YAPIM, în regia lui Uluç Bayraktar, pe un scenariu semnat de Nüket Bıçakçı și Özlem Yücel. Urmareste serialul turcesc Alegerea episodul 4 online subtitrat.
Viața lui İrfan, un profesor idealist este distrusa, pentru ceva ce nu a făcut, iar când fiul lui Deniz, de 7 ani se imbolnaveste, întreaga lui lume se întoarce cu capul în jos. Urmareste serialul turcesc Alegerea episodul 4 online subtitrat.
Pe măsură ce fiecare ușă lacare bate i se închide in față, soția sa Eda cere ajutor prietenului din copilărie Egemen. Acesta îl aruncă acum pe İrfan în mijlocul unei aventuri foarte întunecate la care nu ar fi putut niciodată să viseze. Urmareste serialul turcesc Alegerea episodul 4 online subtitrat.
Chiar atunci cand era pe cale să se căsătorească cu marea sa dragoste İlay, faptul că este implicată romantic cu omul de afaceri periculos Süleyman, este doar o parte a aventurii și vor fi multe teste pe care le va avea de infruntat și va trebui să le depășească. Urmareste serialul turcesc Alegerea episodul 4 online subtitrat.

Previous articleRamo Episodul 2
Next articleIarna neagra Episodul 5