Aripi frante Episodul 16

Urmareste serialul turcesc Aripi frante Episodul 16 online subtitrat. O dramă de familie impresionantă, serialul “Aripi frânte” demonstrează că și în cele mai grele situații de viață, iubirea și speranța ne dau puterea de a trece peste obstacole și bucuria de a trăi. Urmareste serialul turcesc Aripi frante Episodul 16 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Aripi frante Episodul 16 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

În centrul poveștii din „Aripi frânte” se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o sărăcie lucie, după moartea subită a tatălui lor. În primul episod al serialului turcesc vom afla că singurul sprijin al celor patru tineri este chiar mama lor, Nefise (Deniz Bolisik), unica persoană care este dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea lor. Urmareste serialul turcesc Aripi frante Episodul 16 online subtitrat.
După moartea soțului ei, Nefise (Deniz Bolisik) devine capul familiei. Lucrează din greu la un restaurant, dar nu reușește să câștige suficienți bani pentru a le oferi copiilor ei o viață corespunzătoare. Urmareste serialul turcesc Aripi frante Episodul 16 online subtitrat.
În această călătorie, fiica ei cea mare, Zeynep (Melis Tuzunguc), devine cel mai mare susținător al ei. Zeynep înțelege sacrificiul mamei sale și începe să lucreze cu jumătate de normă pentru a-și susține financiar familia. Urmareste serialul turcesc Aripi frante Episodul 16 online subtitrat.
Într-o zi, Nefise nu-și poate lăsa fiica cea mică în grija îngrijitoarei și o duce la restaurant. În acea zi, ea își pierde locul de muncă unde lucrează fără contract și nu-și poate primi ultimul salariu. Nefise se află într-o situație disperată și nu are altceva de făcut decât să fure mâncare de la restaurant în schimbul salariului neplătit. În timp ce fuge din restaurant cu mâncarea, ea dă peste un bărbat rănit,Muzaffer (Fatih Al), pe care îl ajută cu bunăvoință chemând o ambulanță. Urmareste serialul turcesc Aripi frante Episodul 16 online subtitrat.
Muzaffer este un om de afaceri de succes de vârstă mijlocie care duce o viață bogată. El este atacat de adversarii săi, dar în cele din urmă reușește să supraviețuiască datorită ajutorului lui Nefise. Când se trezește la spital, el vrea să o găsească pe frumoasa femeie care l-a ajutat. Dar nu știe nimic despre ea: nici un nume, nici adresa unde locuiește. Urmareste serialul turcesc Aripi frante Episodul 16 online subtitrat.

Previous articleJuramantul Episodul 591 si 592
Next articleMostenirea Episodul 400