Avarie Episodul 27

Urmareste serialul turcesc Avarie Episodul 27 online subtitrat. Din distributie fac parte actorii: Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı. Avarie va urmări povestea de dragoste neașteptată, dar pasională, a unui tânăr șofer de taxi Ali Rıza (Tolga Sarıtaș) și medicului Halide (Ayça Ayșin Turan), pe măsură ce se confruntă cu multe obstacole turbulente pe parcurs!

Urmareste serialul turcesc Avarie Episodul 27 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Agitatia de acasă a șoferului de taxi Ali Rıza se datorează faptului că sora lui Nihan se va căsători mâine. Chiar și geamănul lui Nihan este eliberat din armată și ajunge acasă în acea noapte. În mijlocul întregii emoții și agitații, Ali Rıza continuă să conducă taxiul pentru a aduce bani acasă. Urmareste serialul turcesc Avarie Episodul 27 online subtitrat.
Între timp, Halide Gürkan participă la o sărbătoare aniversară foarte elegantă, oferită de Fuat Ersoylu în cinstea celei de-a 61-a aniversări a tatălui ei Hașmet Gürkan. Urmareste serialul turcesc Avarie Episodul 27 online subtitrat.
În timpul aniversarii, fiul lui Fuat Ersoylu, Burak, o cere in casatorie pe Halide, iar ea refuza. În urma disputei, Halide părăsește petrecerea și ea prinde taxiul condus de Ali Rıza. Burak nu renunță și începe să ajunga taxiul, iar când încearcă să o forțeze pe Halide să iasă din taxi intervine Ali Rıza și izbucnește o luptă. Burak este lovit cu pumnul în față pentru prima dată în viața lui de Ali Rıza. Burak nu iartă și nu uită acest lucru și el la rândul său asaltează nunta surorii lui Ali Rıza. Urmareste serialul turcesc Avarie Episodul 27 online subtitrat.
Halide avea sentimentul că Burak va asalta nunta, așa că și ea a participat la nuntă. Cu toate acestea, lucrurile scapă complet de sub control. După acea noapte, nimic nu va mai fi la fel pentru Halide sau pentru Ali Rıza. Urmareste serialul turcesc Avarie Episodul 27 online subtitrat.

Previous articleBlocul nevinovatilor Episodul 21
Next articleMostenirea Episodul 145