Aziz Episodul 5

Urmareste serialul turcesc Aziz Episodul 5 online subtitrat. Drama de epocă, care urmărește familia bogată și bine stabilită Payidar din Antakya în anii 1934, regizata de Recai Karagöz, cu Eda Tezcan ca scenarist. Murat Yıldırım, in rol principal, alături de Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez and Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, și multi altii. Urmareste serialul turcesc Aziz Episodul 5 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Aziz Episodul 5 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Aziz Payidar (Murat Yıldırım), fiul familiei Payidar, cel mai mare și singurul producător de covoare din Antakya, duce o viață prosperă și bogată. Soarta lui Aziz se schimbă atunci când  îi ucide fiul pe fiul locotenentul Andre, delegatul francez Monsieur Pierre (Fırat Tanış); Este nevoit să lase în urmă pământul natal, singura lui iubire, pe scurt, tot ce are. Urmareste serialul turcesc Aziz Episodul 5 online subtitrat.
Doi ani mai târziu, când se crede că este mort, întoarcerea lui este neașteptată pentru toată lumea. Nimic nu mai este la fel. Nu numai că Aziz a pierdut tot ce avea, dar Antakya, care acum se află sub ocupație franceză, a devenit mai rău decât înainte de a pleca. Mai mult, prima sa dragoste Dilruba (Damla Sönmez) este logodită cu fiul unchiului său Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan), Adem (Guven Murat Akpınar). Urmareste serialul turcesc Aziz Episodul 5 online subtitrat.
Aziz, care a trebuit să o ia de la capăt, a renăscut din cenușă cu lupta lui pentru viață; Se va afla într-o dilemă emoțională atunci când Efnan (Simay Barlas), o simplă țărancă, va intra pe neașteptate în viața lui, iar după frământările emoționale intense pe care le trăiește, se va regăsi de-a lungul timpului atât pe sine, cât și pe adevărata lui iubire. Urmareste serialul turcesc Aziz Episodul 5 online subtitrat.

Previous articlePasari ranite Episodul 101
Next articleCamera rosie Episodul 22