Baraj Episodul 6

Urmareste serialul turcesc Baraj Episodul 6 online subtitrat. Serialul turcesc Baraj este un remake al filmului turc numit Baraj realizat în 1977 cu Turkan Soray și Tarik Akan. Nehir (Biran Damla Yilmaz) este o fată tânără și frumoasă care își folosește frumusețea pentru a înșela tinerii. Pentru ca a fost lăsată singură de părinți și forțată să supraviețuiască pe străzi, ea locuiește împreună cu mentorul ei Zerrin (Sumru Yavrucuk).

Urmareste serialul turcesc Baraj Episodul 6 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Zerrin și Nehir devin partenere de afaceri și lucrează împreună pentru a-i înșela pe tineri. În timp ce Nehir seduce un bărbat bogat și îl face să se îndrăgostească de ea, Zerrin se preface că este mama lui Nehir. Tipul pacalit se așteaptă să se căsătorească cu Nehir și chiar are o ceremonie de nuntă, dar Nehir și Zerrin fug și își sterg urmele după ce iau toate cadourile de nuntă și sparg cardurile de credit ale tipului pacalit. Urmareste serialul turcesc Baraj Episodul 6 online subtitrat.
Nehir s-a săturat de viața ei și sa isi schimbe numele tot timpul. Ea crede că nu poate fi ea însăși pentru mult timp. Ea doar se regăsește și devine fericită în timp ce vorbește cu Nazim (Feyyaz Duman) pe care l-a întâlnit online. Chiar dacă nu-l întâlnește niciodată pe Nazim în persoană și nu-i vede niciodată fotografia, Nehir se simte atât de confortabil când vorbește cu el online. Urmareste serialul turcesc Baraj Episodul 6 online subtitrat.
Nazim (Feyyaz Duman) este un barbat de vârstă mijlocie care lucrează ca manager de șantier. Are o rană la față și, din acest motiv, are dificultăți în comunicarea personală cu femeile. Prin urmare, se simte confortabil când vorbește online cu Nehir fără să-și arate fața. După 4 luni de vorbit online, Nehir vrea să afle mai multe despre Nazim și îi trimite fotografia ei. Ea îi cere în schimb fotografia lui. Din moment ce Nehir este o fată frumoasă și tânără, Nazim nu își poate găsi curajul să-și trimită fotografia din cauza unei răni pe față. Urmareste serialul turcesc Baraj Episodul 6 online subtitrat.
În acel moment, pentru a nu o pierde pe Nehir, el trimite o fotografie de a lui Tarik (Burak Yoruk) care este un tip tânăr și chipeș care vine de la Istanbul să lucreze la baraj. Nazim crede că va continua să comunice cu Nehir așa cum a fost și această fotografie nu ar cauza nicio problemă. Urmareste serialul turcesc Baraj Episodul 6 online subtitrat.
Cu toate acestea, lucrurile se complică odată cu trecerea timpului. Nehir își vede fotografia în ziar din cauza ultimei ei escrocherii. Afla că tipul pacalit a fost în comă din cauza somniferului dat de Nehir. Urmareste serialul turcesc Baraj Episodul 6 online subtitrat.

Previous articleMarasli Episodul 18
Next articleCamera rosie Episodul 15