Blocul nevinovatilor Episodul 53

Urmareste serialul turcesc Blocul nevinovatilor Episodul 53 online subtitrat. Adaptat din memoriile psihiatrului Gülseren Budayıcıoğlu, povestea se bazează pe experiențe din viața reală, Blocul nevinovatilor spune viața familiei lui Han (Birkan Sokullu) și povestea de dragoste dintre el și İnci (Farah Zeynep Abdullah) care a avut propriile relații complicate cu familia și prietenii.

Urmareste serialul turcesc Blocul nevinovatilor Episodul 53 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Privit ca un om de afaceri tânăr, chipeș și carismatic din exterior, Han este plin de amintirile dureroase ale familiei sale și de tragedia din interior. După ce s-a întors din SUA, își dedică viața surorilor sale și tatălui său. Surorile sale suferă probleme fiziologice, ca o consecință tragică a traumelor din copilărie și a istoriei familiei. Urmareste serialul turcesc Blocul nevinovatilor Episodul 53 online subtitrat.
Safiye (Ezgi Mola) e principala victimă a trecutului traumatic al familiei, suferă de tulburare obsesiv-compulsivă extrem, forțând-o să curățe totul de cel puțin patru ori cu săpun, inclusiv propriul corp, provocându-i vânătăi pe corp. Pe de altă parte, Gulben (Merve Dizdar) încă își udă patul ca tânără, este total dependentă de Safiye, încercând să o ajute tot timpul și să-i ușureze durerea, iar cea mai mica Neriman (Gizem Katmer) suferă de astm și de autovătămare,  rănind, zgâriind pielea până la sângerare severă. Urmareste serialul turcesc Blocul nevinovatilor Episodul 53 online subtitrat.
Han se izolează de orice activitate socială sau orice fel de bucurie până cand o vede pe İnci și se îndrăgostește imediat de ea. Pentru prima dată în viața sa, Han își va căuta propria fericire. Urmareste serialul turcesc Blocul nevinovatilor Episodul 53 online subtitrat.
Cu toate acestea, Safiye, obsedată de viața amoroasă a lui Han și nu-l lasă niciodată să aibă o iubită, deoarece se teme să nu-l piardă și când İnci și familia ei se mută în apartamentul lui Han din coincidență, totul se complică pentru Han și İnci .. Urmareste serialul turcesc Blocul nevinovatilor Episodul 53 online subtitrat.

Previous articleMostenirea Episodul 291
Next articleJuramantul Episodul 413 si 414