Camera rosie Episodul 22

Urmareste serialul turcesc Camera rosie Episodul 22 online subtitrat. Camera Roșie este un serial important care spune poveștile femeilor într-un moment în care lumea se trezește încet la provocările cu care se confruntă cei care trăiesc vieți asuprite într-un sistem patriarhal. Urmareste serialul turcesc Camera rosie Episodul 22 online subtitrat.

În același timp, vom vedea drame personale care implică distribuția principală a personajelor și vom vedea cum se dezvoltă relațiile lor în timp ce îi ajută pe cei care au nevoie de sprijinul lor clinic. Urmareste serialul turcesc Camera rosie Episodul 22 online subtitrat.

Urmareste Camera rosie Episodul 22 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Camera Roșie are loc în biroul unui terapeut din Istanbul. Femeile vulnerabile ajung aici pentru a primi tratament și pentru a face față traumelor și problemelor lor. Pe baza experiențelor reale ale unui psihiatru din Istanbul, episoadele sunt construite în jurul poveștilor îngrozitoare ale pacienților, în timp ce în centrul dramei se află echipa de terapeuți din clinică și propriile probleme personale. Urmareste serialul turcesc Camera rosie Episodul 22 online subtitrat.
În Camera Roșie întâlnim mulți oameni și, prin poveștile lor traumatice, înțelegem cum viitorul oamenilor este afectat de experiențele lor din trecut. În timp ce se ocupă de pacienții lor, Doctorul Nilüfer, Deniz, Piraye, Murat și Ayșe ne duc într-o călătorie pentru a descoperi diferitele vieți ale bărbaților, femeilor și copiilor – și poate chiar o privire mai atentă la propriile lor probleme …

Previous articleAziz Episodul 5
Next articleJuramantul Episodul 389 si 390