Cand un barbat iubeste Episodul 26 – Final

Urmareste serialul turcesc Cand un barbat iubeste Episodul 26 online subtitrat. Serialul, care atrage atenția prin distribuția sa puternică, îi are în distribuție pe Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik și Yağızcan Konyalı. Zeynep (Büşra Develi) este o mamă singură divorţată a doi copii, care s-a despărţit de fostul ei infidel Oktay (Görkem Sevindik), pe care l-a iubit profund în anii ei de universitate. Zeynep își pierde încrederea în bărbați și își închide inima dragostei… până când îl întâlnește pe Kenan (Alperen Duymaz). Urmareste serialul turcesc Cand un barbat iubeste Episodul 26 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Cand un barbat iubeste Episodul 26 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Kenan Acarsoy este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri ai țării. Fiind un bărbat singur, chipeș, carismatic, inteligent, sportiv, de ajutor, are multe femei după el, dar nu este ușor să-și cucerească inima. Yelda (Yasemin Allen) este una dintre femeile după Kenan și intenționează să ducă parteneriatul de afaceri cu ea și Kenan tocmai au început să se căsătorească. Urmareste serialul turcesc Cand un barbat iubeste Episodul 26 online subtitrat.
Căsătoria nu este un pas ușor pentru Kenan, care este un workaholic total. Dar apoi, după ce o întâlnește pe Zeynep și o cunoaște mai bine, mintea lui începe să se schimbe, dar cu un adversar înverșunat precum Yelda, lucrurile cu siguranță nu vor fi la fel de ușoare. Urmareste serialul turcesc Cand un barbat iubeste Episodul 26 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse