Casa mea Episodul 43 – Final

Urmareste serialul turcesc Casa mea Episodul 43 online subtitrat. In serialul Casa mea joaca actorii: Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Zuhal Gencer, Senan Kara, Nail Kırmızıgül, Engin Hepileri, Elif Sönmez, Hülya Duyar, Mehmet Korhan Fırat, Fatih Koyunoğlu, Nurşim Demir, Zeynep Kumral, Naz Göktan, Sinan Demirer, Kayra Zabcı, Helin Kandemir, Emir Talha. Urmareste serialul turcesc Casa mea Episodul 43 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Casa mea Episodul 43 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Zeynep are două vieți total diferite, cu două mame care au așteptări total diferite de la ea. Este blocată în mijlocul acestor două femei, în timp ce urmează și facultatea de drept. În timp ce pe de o parte, ea simte vinovatia mamei biologice și sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea, pe de altă parte, ea poartă povara viselor pe care cealta mama le-a avut pentru ea.Urmareste serialul turcesc Casa mea Episodul 43 online subtitrat.
De ani de zile în timp ce încerca să echilibreze ambele părți în mod egal, de asemenea, ea continuă să se întrebe cine este ea, și carei familii aparține cu adevarat. Aceasta este singura întrebare la care Zeynep nu a fost niciodată în stare să găsească un răspuns. Urmareste serialul turcesc Casa mea Episodul 43 online subtitrat.
Mahdi și-a asumat mai întâi responsabilitatea pentru familia sa, apoi a adăugat responsabilitatea cartierului. El este o persoana in care are incredere  toata lumea, pe care se pot baza, el este neînfricat, dar suficient de puternic pentru cineva care este complet singur în această lume. Urmareste serialul turcesc Casa mea Episodul 43 online subtitrat.
In timp ce el a câștigat dragostea și respectul tuturor celor din jurul lui, el nu a reusit niciodată să o câștige pe mama sa. Mehdi se plimbă cu un gol mare în interiorul lui și continuă să încerce să umple acest gol cu dorința sa de răzbunare față de tatăl său. Mama lui decide că singura cale de a-l scoate din intunericul in care se afla, este să il căsătorească cu  una dintre fetele din cartier. Urmareste serialul turcesc Casa mea Episodul 43 online subtitrat.

Previous articleChestiune de onoare Episodul 7
Next articleA fost odata in Cukurova Episodul 96