Cilek Kokusu episodul 5

Urmareste serialul Cilek Kokusu episodul 3 online subtitrat in romana

Urmareste serialul Cilek Kokusu episodul 5 online subtitrat in romana. Acesta este comedie romantica produsă de Gold Film. Serialul are ca actiune principala relatia dintre Aslı și Burak.

Urmareste serialul Cilek Kokusu episodul 5 online subtitrat in romana

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Asli este o fată tânără și frumoasă, care lucrează la o cofetarie, iubește ceea ce face. În timp ce ea livreaza un tort de căpșuni pentru un client, ea este implicată într-un accident de mașină și strica tortul. Persoana care conduce masina este Burak, un afemeiat celebru care aparține unei familii bogate.
Din moment ce nu a putut livra tortul, ea este concediată imediat. Ea devine atât de disperată și nu știe cum o să găsească un nou loc de muncă din nou. La acel moment, prietena ei Gonca, care lucrează la aceeași cofetărie acceptă de muncă la un mare hotel din Bodrum. Ea o convinge pe Asli să meargă la Bodrum împreună, astfel încât acestea să poată să câștige destui bani în timp ce lucrează în hotel.
A doua zi, Asli și prietena ei Gonca zboară spre Bodrum și, din păcate, află că hotelul unde urmau sa lucreze a fost închis. În timp ce ele incearcă să găsească o solutie,găsesc un hotel de 5 stele, ai cărei proprietari sunt noi si caută personal. Așa că, Asli și Gonca decid să aplice pentru un loc de muncă în acel hotel și să rămână acolo în cazul în care sunt angajate. Cu toate acestea, Asli nu știe că proprietarul hotelului este Burak pe care nu vrea să-l  întâlnească din nou. Viețile lor se intersectează încă o dată.

VIADespreSeriale.ro
Previous articleIarna razbunarii episodul 4
Next articleKara Para Ask episodul 4