Cimitirul Episodul 3

Urmareste serialul turcesc Cimitirul Episodul 3 online subtitrat. Produs de Abdullah Oğuz și Evren Oğuz, scenariu scris de Özden Uçar, Onur Böber și Evren Oğuz; A fost uluitor pentru serial, care a constat in 4 episoade în primul sezon, semnate de Abdullah Oğuz. Urmareste serialul turcesc Cimitirul Episodul 3 online subtitrat.

Urmareste Cimitirul Episodul 3 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

În distribuția serialului există, de asemenea, nume populare precum Şehsuvar Aktaş, Hakan Meriçliler, Berna Öztürk, Sezgin Uzunbekiroğlu, Baran Güler, Cem Sürgit și Elif Sevinç. Urmareste serialul turcesc Cimitirul Episodul 3 online subtitrat.
Serialul Mezarlık, format din 4 episoade în primul sezon, și anume „Mai fierbinte decât soarele”, „Aproape ca o respirație”, „Femeia din lac” și „Nodul”, atrage atenția și asupra inegalității dintre bărbați și femeile și poziția marginalizată a femeilor în societate. Urmareste serialul turcesc Cimitirul Episodul 3 online subtitrat.
Adjunctul șefului poliției din Istanbul, Haluk Ata (Hakan Meriçliler), a anunțat în cadrul conferinței de presă că Unitatea de infracțiuni speciale a fost înființată pentru a investiga și rezolva feminicidele și că Önem Özülkü (Birce Akalay) a fost numit șefa al unității. Urmareste serialul turcesc Cimitirul Episodul 3 online subtitrat.
În serial, Önem și echipa ei; Luptele comisarului adjunct Serdar Ata (Olgun Toker), ofițerului de poliție Hasan Duru (Șehsuvar Aktaș), hackerului Sophia (Berna Öztürk), criminalistului Berk Güleryüz (Baran Güler) și legistului Feriha Mahmudzade (Sezgin Uzunbekiroğlu) vor rezolva crimele de femei. Urmareste serialul turcesc Cimitirul Episodul 3 online subtitrat.

Previous articleMă numesc Zuleyha Episodul 176
Next articleCalea spre iertare Episodul 63