Clubul Istanbul Episodul 10 – Final sezon

Urmareste serialul turcesc Clubul Istanbul Episodul 10 online subtitrat. În Istanbulul cosmopolit al anilor ’50, o mamă cu un trecut tumultuos lucrează la un club de noapte pentru a-și cunoaște și ajuta fiica rebelă care a crescut fără ea. Urmareste serialul turcesc Clubul Istanbul Episodul 10 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Clubul Istanbul Episodul 10 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Recent eliberată din închisoare, Matilda merge la rabin pentru a afla mai multe despre fiica ei, Raşel, a cărei soartă depinde de Çelebi, managerul unui club de noapte. Încercările Matildei de a relua legătura cu Raşel eșuează. Selim are parte de o vizită nedorită înainte de mult așteptata premieră. Urmareste serialul turcesc Clubul Istanbul Episodul 10 online subtitrat.
Matilda îi povestește lui Raşel despre o tragedie din familie, ascunzând însă un adevăr important. Legătura dintre Raşel și İsmet o enervează cumplit pe Matilda. Raşel îi cere Matildei detalii despre tatăl său. Mordo îl înfruntă pe İsmet. Matilda investighează trecutulhttps://despreseriale.net/wp-admin/media-upload.php?post_id=95421&type=image&TB_iframe=1ui lui Çelebi și găsește o legătură cu propriul ei trecut. Urmareste serialul turcesc Clubul Istanbul Episodul 10 online subtitrat.
Raşel este în fața unei alegeri dificile. Tensiunea crește între Matilda și Çelebi. Orhan devine din ce în ce mai îngrijorat de schimbările politice. Urmareste serialul turcesc Clubul Istanbul Episodul 10 online subtitrat.
Selim află o veste tragică chiar înainte de un spectacol. Orhan îl abordează pe Çelebi cu privire la comportamentul său față de Matilda. Urmareste serialul turcesc Clubul Istanbul Episodul 10 online subtitrat.

Previous articleClubul Istanbul Episodul 9
Next articleMostenirea TV Episodul 263 si 264