Copilaria Episodul 4

Urmareste serialul turcesc Copilaria Episodul 4 online subtitrat. Casa pentru copii Ali Kaan este un orfelinat condus de Mahir, dur, dar bine intenționat. E greu să stea în picioare, pentru că mereu mormăie ceva. Ceea ce nu își dau seama este că acest bătrân a fondat orfelinatul și și-a dedicat viața găsirii de case pentru copii abandonați. Chiar și supraveghetorul guvernamental repartizat la orfelinat necesită mult timp pentru a-și da seama că Mahir este în suflet un om decent. Urmareste serialul turcesc Copilaria Episodul 4 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Copilaria Episodul 4 online subtitrat

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

Mavi a venit la orfelinat când avea doar doi ani. Mahir a făcut tot posibilul să găsească o casă pentru ea; totuși, în acest moment ea aparține lui Mahir și acelui loc. Mavi are putere de la Mahir și ceilalți copii o apreciază pentru că este curajoasă și pentru că știe că atunci când se țin unul de celălalt nu vor fi niciodată singuri. Urmareste serialul turcesc Copilaria Episodul 4 online subtitrat.
Mulți copii ajung la orfelinat, iar Mavi crede că este de datoria ei să-i protejeze pe toți, inclusiv pe cei mai buni prieteni ai ei: Mozi, și Bambi, care trăiește într-o lume de vis. Împreună, ele și ceilalți orfani își vor da seama că viața poate fi grea, dar nu trebuie să fie imposibil, atâta timp cât stai alături de prietenii. Urmareste serialul turcesc Copilaria Episodul 4 online subtitrat.