Cum îți așterni, așa dormi Episodul 20

Urmareste serialul turcesc Cum îți așterni, așa dormi Episodul 20 online subtitrat. Cum îți așterni, așa dormi este un serial de televiziune turcesc din genul dragostei și comediei, regizat de İnci Balabanoğlu Ahıska și cu Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Enes Koçak și Eylül Tumbar în rolurile principale. Urmareste serialul turcesc Cum îți așterni, așa dormi Episodul 20 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Familia mea frumoasă Episodul 20 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Adaptat după cartea cu același nume a lui Ayşegül Çiçekoğlu, scurta intriga a seriei este următoarea; Alize, care și-a pierdut mama în ziua în care s-a născut, este o tânără frumoasă, dar foarte egoistă, care a fost răsfățată și crescută de tatăl ei. Urmareste serialul turcesc Cum îți așterni, așa dormi Episodul 20 online subtitrat.
Alize, care o ia razna când află că tatăl ei se recăsătorește, decide să aranjeze o căsătorie falsa cu un bărbat cu care nu i-ar permite niciodată să se căsătorească pentru a se răzbuna. Cu toate acestea, lucrurile nu vor decurge conform planului. Urmareste serialul turcesc Cum îți așterni, așa dormi Episodul 20 online subtitrat.

Previous articleCapcana iubirii Episodul 21 si 22
Next articleFlori insangerate Episodul 188