Daca ai iubi Episodul 12

Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 12 online subtitrat. Daca ai iubieste un serial de televiziune turcesc, comedie romantică semnat de Kanal D, al cărui prim episod a fost difuzat pe 1 iunie 2022, regizat este Serdar Gözelekli, scris de Barış Erdoğan și İlker Arslan, cu İlayda Alişan și Burak Yörük. Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 12 online subtitrat.

Urmareste Daca ai iubi Episodul 12 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Tolga este un tânăr actor celebru aflat în vârful carierei sale, dar nemulțumit de viața lui, iar Asya este o fată obișnuită care visează să studieze la universitate, lucreaza ca vânzător într-un centru comercial. Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 12 online subtitrat.
Căile acestor doi oameni (cu perspective de viață total diferite) se încrucișează întâmplător, iar alb-negru se ciocnește. În timp ce Asya se trezește dintr-o dată într-o viață de care nu a interesat-o, Tolga, iubit de fete tinere, va plăti un preț mare pentru subestimarea lui Asya. Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 12 online subtitrat.

Previous articleOrganizatia Episodul 54
Next articleNu ma parasi Episodul 6