Daca ai iubi Episodul 5

Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 5 online subtitrat. Daca ai iubieste un serial de televiziune turcesc, comedie romantică semnat de Kanal D, al cărui prim episod a fost difuzat pe 1 iunie 2022, regizat este Serdar Gözelekli, scris de Barış Erdoğan și İlker Arslan, cu İlayda Alişan și Burak Yörük. Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 5 online subtitrat.

Urmareste Daca ai iubi Episodul 5 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Tolga este un tânăr actor celebru aflat în vârful carierei sale, dar nemulțumit de viața lui, iar Asya este o fată obișnuită care visează să studieze la universitate, lucreaza ca vânzător într-un centru comercial. Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 5 online subtitrat.
Căile acestor doi oameni (cu perspective de viață total diferite) se încrucișează întâmplător, iar alb-negru se ciocnește. În timp ce Asya se trezește dintr-o dată într-o viață de care nu a interesat-o, Tolga, iubit de fete tinere, va plăti un preț mare pentru subestimarea lui Asya. Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 5 online subtitrat.

Previous articleCalea spre iertare Episodul 101
Next articleMostenirea TV Episodul 356 si 357