Daca ai iubi Episodul 6

Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 6 online subtitrat. Daca ai iubieste un serial de televiziune turcesc, comedie romantică semnat de Kanal D, al cărui prim episod a fost difuzat pe 1 iunie 2022, regizat este Serdar Gözelekli, scris de Barış Erdoğan și İlker Arslan, cu İlayda Alişan și Burak Yörük. Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 6 online subtitrat.

Urmareste Daca ai iubi Episodul 6 subtitrat

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

Tolga este un tânăr actor celebru aflat în vârful carierei sale, dar nemulțumit de viața lui, iar Asya este o fată obișnuită care visează să studieze la universitate, lucreaza ca vânzător într-un centru comercial. Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 6 online subtitrat.
Căile acestor doi oameni (cu perspective de viață total diferite) se încrucișează întâmplător, iar alb-negru se ciocnește. În timp ce Asya se trezește dintr-o dată într-o viață de care nu a interesat-o, Tolga, iubit de fete tinere, va plăti un preț mare pentru subestimarea lui Asya. Urmareste serialul turcesc Daca ai iubi Episodul 6 online subtitrat.

Previous articleMostenirea Episodul 399
Next articleMostenirea TV Episodul 364 si 365