Pe tronsonul orar lăsat liber de serialul „Iubire ascunsă” („Ask-i Memnu”), al cărui ultim episod va fi difuzat pe 21 iunie, Pro 2 va aduce un nou serial turcesc, „Dragoste de contrabandă” („Kara para Aşk”). Producţia îi are ca protagonişti pe Tuba Büyüküstün şi Engin Akyürek a fost difuzată în Turcia în 2014-2015.

 

Urmareste serialul turcesc Dragoste de contrabandă in avans!

Serialul produs de compania Ay Yapım (care a relizat şi “Dragoste infinită”) s-a bucurat de succes în ţara de origine (a avut două sezoane), iar de curând i-a cucerit şi pe spanioli. Serialul a început în Spania la sfârşitul lui mai şi are audienţe foarte mari. De asemenea, el a fost difuzat în Statele Unite, în America Latină, Asia şi în alte ţări din Europa.

În centrul poveştii se află Omer (Engin Akyürek), un ofiţer de poliţie pasionat de munca sa, care primeşte un premiu deosebit de la muncă: o călătorie la Istanbul, alături de logodnica sa. În acelaşi timp, la Istanbul ajunge şi Elif Denizer (Tuba Büyüküstün), designer de bijuterii şi liderul unei afaceri de succes din Roma, care va fi surprinsă de familie cu o petrecere surpriză, de la care tatal ei pleacă devreme. Cum Omer e pasionat de omucideri, va ajunge să fie implicat într-un caz încurcat – două victime sunt ucise într-un accident de maşină: una dintre ele este chiar logodnica lui, iar cealaltă persoană este tatăl lui Elif. De aici, toată acţiunea se complică.

Pe Tuba Büyüküstün o ştiţi din „Iubire și răzbunare”, „20 de minute” şi „Asi – Împotriva destinului”, iar pe Engin Akyürek din “Fatmagul” şi “Ginere de import”. Din distribuţia serialului mai face parte şi titrata actriţă Nebahat Çehre (care a jucat în „Suleyman Magnificul” şi „Iubire ascunsă”).

Previous articleInima la rascruce Episodul 1
Next article“Meryem” in curand, la Kanal D!