Dragoste inflacarata Episodul 10

Urmareste serialul turcesc Dragoste inflacarata episodul 10 online subtitrat. Dragoste inflacarata, serial turcesc. Adaptat dupa filmul cu același nume. A început la ATV pe 29 septembrie 2012. In serialul Dragoste inflacarata joaca actorii: Rojda Demirer, İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Bahadır Benjamin Bingöl, Hande Soral. Urmareste serialul turcesc Dragoste inflacarata episodul 10 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Dragoste inflacarata Episodul 10 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Murat și Alev sunt doi tineri care s-au îndrăgostit unul de celalalt încă din copilărie. În ziua în care cei doi tineri decid în cele din urmă să se căsătorească și să înceapă să se pregătească pentru nuntă, Murat primește o ofertă de muncă la care nu se așteptau niciodată. Urmareste serialul turcesc Dragoste inflacarata episodul 10 online subtitrat.
Demir Boran, care este un om de afaceri foarte bogat și puternic, și nepoata sa, Ümran, au o călătorie de afaceri în Marea Egee, cu bărcile lor de lux și partenerii de afaceri greci cu ei. Cei doi frați ajung in Sığacık, unde locuiesc Alev și Murat, dintr-un motiv neașteptat. Urmareste serialul turcesc Dragoste inflacarata episodul 10 online subtitrat.

Previous articleVis de iubire Episodul 59
Next articleInima gaseste pe cine iubeste Episodul 7