Dragostea din mansarda Episodul 3

Urmareste serialul turcesc Dragostea din mansarda Episodul 3 online subtitrat. Din distributie fac parte actorii: Furkan Andic, Ezgi Senler, Yigit Kirazci, Nilay Deniz, Renan Bilek, Tülay Günal, Erhan Yazicioglu, Ebru Aykaç, Burak Tamdogan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Bedia Ener.

Urmareste serialul turcesc Dragostea din mansarda Episodul 3 online subtitrat

Continut protejat

Pentru a vedea lista de servere, bifati casuta cu "I'm not a robot!" / "Nu sunt robot!" apoi apasati pe butonul "Trimite". Sau inregistrati-va pe site, astfel lista de servere va fi afisate direct.
Dragostea din mansarda este povestea de dragoste și, de asemenea, povestea de prietenie între 4 tineri din diferite clase sociale și culturi, ale căror personaje sunt opuse unul față de celălalt. Acești 4 tineri; Ateș Avcı, Ayșen Yılmaz, Demir Yılmaz și Yasemin Çetin nu numai că se vor îndrăgosti, ci vor construi și o puternică prietenie bazată pe o „minciună veselă”. Urmareste serialul turcesc Dragostea din mansarda Episodul 3 online subtitrat.
Pe măsură ce familia Yılmaz se luptă pentru a face față și întrucât situația continuă să se înrăutățească, ei decid înainte ca situația lor să scape de sub control că trebuie să găsească un nou chiriaș pentru apartamentul mansardei; dar au două reguli. Mansarda nu va fi închiriată cuiva care este singur sau student. Urmareste serialul turcesc Dragostea din mansarda Episodul 3 online subtitrat.
Ateș vrea să înceapă o viață nouă pentru el însuși, iar Yasemin dorește să își poată întreține familia și este la casa familiei Yılmaz unde amândoi au ajuns să vadă apartamentul din mansarda. Urmareste serialul turcesc Dragostea din mansarda Episodul 3 online subtitrat.
Amândoi s-au arătat interesați de apartamentul de la mansardă în același timp, dar din cauza regulilor stabilite de familia Yılmaz niciunul dintre ei nu se califică pentru a putea închiria apartamentul. Urmareste serialul turcesc Dragostea din mansarda Episodul 3 online subtitrat.