Dragostea vietii mele Episodul 11

Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat. Din distributie fac parte actorii: Hande Dogandemir, Serkan Çayoglu, Berk Hakman, Zafer Algöz, Zeynep Eronat, Yonca Evcimik, Sadi Celil Cengiz, Seda Turkmen, Deniz Barut, Aysegül Issever, Murat Parasayar, Sarp Can Köroglu, Ilay Erkök.
Gokce Senkal, lucreaza la o agentie publicitara care se confruntă cu problemele de a fi o femeie singură, la 30 de ani, în Istanbul. Gokce pare să fie sortită să participe la nunțile prietenelor sale singura. Se simte ca o perdanta acasă, fiind copilul mijlociu al familiei sale. Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Sora ei mai mare Nilufer este deja căsătorită și e însărcinată in cinci luni. Sora ei Sezen este opusă lui Gokce și nu are dificultăți în a găsi noi iubiți. Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat.
Gokce are, de asemenea, e indragostita de șefului ei Demir, care nici măcar nu o observă.
Demir Cerrahoglu conduce Agenția237 fondată de tatăl său Hulusi Cerrahoglu. Demir are 32 de ani și cel mai eligibil burlac din Istanbul. El arată bine, e bine educat și provine dintr-o familie bogată. Demir s-a săturat să se întâlnească cu femei false care sunt atrase de el pentru faima și averea lui și caută să găsească pe cineva special. Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat.
Cel mai bun prieten a lui Gokce, Kaan, este proprietarul cafenelei din cartier. Gokce apelează la el pentru sfaturi despre relații și modalități de a-l determina pe Demir să o observe. Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat.
Cu toate acestea, Gokce nu este conștienta de secretul din viața lui Kaan. Kaan era un tânăr rebel care a crescut pe străzi. El a avut o poveste de dragoste tumultuoasă cu sora lui Demir, Duru, în trecut. Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat.
Demir și părinții săi nu au putut găsi altă opțiune decât să o trimită pe Duru să studieze în SUA în efortul de a pune capăt relației cu Kaan. Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat.
Deși Kaan crede că ar putea avea o șansă  să se răzbune pe Demir folosindu-se de Gokce, el ajunge în curând să se indragosteasca de ea. Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat.
Părinții lui Gokce sunt divorțați. Bartu, fratele mai mare al lui Gokce, se întoarce acasă după ce și-a încheiat serviciul militar. Este un trântor, care nu-și poate ține un loc de muncă și, prin urmare, este oaia neagră a familiei. Își bagă nasul în viața de dragoste a surorii sale și înnebunește întreaga familie. Urmareste serialul turcesc Dragostea vietii mele Episodul 11 online subtitrat.

Previous articleAsteptand soarele Episodul 26
Next articleSuna-mi impresarul