Esarfa rosie Episodul 85

Urmareste serialul turcesc Esarfa rosie Episodul 85 online subtitrat. Esarfa rosie (Al Yazmalım) este un serial turcesc care inspirat din romanul lui Chinghiz Aitmatov si filmul Fata cu esarfa rosie din 1987. Acest serial a fost difuzat de ATV. Urmareste serialul turcesc Esarfa rosie Episodul 85 online subtitrat.
Ilyas ca Asiye sunt doi adulți care trăiesc într-un sat din Turcia. Ambii sunt presați de părinți. Ilyas datorită dragostei sale față de motociclete și Asiye pentru că ar trebui să fie căsătorită, dar este foarte încăpățânată și nu vrea. Urmareste serialul turcesc Esarfa rosie Episodul 85 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Esarfa rosie Episodul 85 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Pe măsură ce acestia doi se îndrăgostesc, problema lui Asiye este oarecum rezolvata, dar Ilyas are o dragoste profundă pentru motociclete. Fratele său avea aceeași dragoste pentru motociclete. Lui Ilyas îi e dor de fratele său și dorește să continue ceea ce a făcut fratele său înainte de moartea lui, el are și alte probleme, cum ar fi supărarea că sora lui i-a lăsat fugind cu un tip, iar cealalta sora lui a făcut ceva ce el urăște. Urmareste serialul turcesc Esarfa rosie Episodul 85 online subtitrat.

Previous articleEsarfa rosie Episodul 84
Next articleMarul interzis Episodul 55