Familia Uysal Episodul 1

Urmareste serialul turcesc Familia Uysal Episodul 1 online subtitrat. În ceața existențială a vârstei mijlocii, un arhitect duce o viață desfrânată în secret, în timp ce membrii familiei lui trec prin propriile crize. Oktay Uysal (Öner Erkan) este un arhitect de 44 de ani din Istanbul și se trezește singur la aeroport, panicat că zborul pe care il are este absorbit de o ceață deasă. Își revine în fire și fuge din aeroport și se întoarce în apartamentul familiei sale; se strecoară înapoi în pat după ce l-a plătit pe gardian pentru a-și șterge plecarea din filmările de securitate. Urmareste serialul turcesc Familia Uysal Episodul 1 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Familia Uysal Episodul 1 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Pare să aibă o viață de succes la Istanbul; soție, doi copii, slujbă bine plătită, apartament imens cu vederi minunate etc. Dar era la aeroport să fugă. El ia chiar biletul pe care i-a scris soției sale Nil (Songül Öden) și îl pune într-o carte ca să îl poată folosi mai târziu. Nil poartă o mască după o procedură pe față; Fiul adolescent Ege (Umut Yesildag) este tipul obișnuit; Fiica de zece ani Ece (Nilay Yeral) a fost surprinsă furând bani pentru excursii de pe biroul profesorului ei. A spune că Uysalii sunt disfuncționali ar fi un eufemism. Are tendința să țipe în tăcere în mașina lui pentru a ușura stresul. Urmareste serialul turcesc Familia Uysal Episodul 1 online subtitrat.

Previous articleUn alt sine
Next articleFamilia Uysal Episodul 2