Fata de la fereastra Episodul 3

Urmareste Fata de la fereastra Episodul 3 online subtitrat. In serialul Fata de la fereastra joaca actorii: Burcu Biricik, Selma Ergeç, Feyyaz Serifoglu, Nur Sürer, Serif Erol, Hande Ataizi, Tugrul Tulek, Nihal Menzil, Hamza Yazici. Nalan lucrează pentru grupul de companii Koroğlu care sunt proprietarii celui mai mare lanț de hoteluri din Turcia. Nalan este foarte inteligentă, foarte caldă și prietenoasă, precum și o domnișoară foarte frumoasă. Este singurul copil din familia ei. Ea a crescut cu multă bogăție, cu multă atenție, cu o familie plăcută, precum și educată în cele mai bune școli. Privind din exterior, Nalan are o viață perfectă și perfectă, totuși există un secret pe care îl ascunde tuturor …

Urmareste serialul turcesc Fata de la fereastra Episodul 3 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Între timp îl avem pe Sedat, care este moștenitorul companiei pentru care lucrează Nalan. Sedat are o relație de câțiva ani cu o femeie mai în vârstă; Cana care este căsătorita și foarte cunoscuta în cercurile societății. Proprietarul companiei și, bineînțeles, tatăl lui Sedat, Rafet Koroğlu, a lucrat neobosit timp de mulți ani pentru a crea acest imperiu și este convins să nu-i permită fiului său Sedat să-i păteze numele impecabil. Pentru a se asigura că Sedat și Cana se despart; Rafet decide că Sedat, fie că este singur sau cu forța, se va căsători cu altcineva. Urmareste Fata de la fereastra Episodul 3 online subtitrat.
Acum roțile soartei încep să se întoarcă …. Sedat și Nalan se întâlnesc întâmplător. Sedat care a încercat să se dovedească tatălui său în toți acești ani are o soluție, să se căsătorească cu cineva pe care nici măcar nu cunoaște; Nalan! Urmareste Fata de la fereastra Episodul 3 online subtitrat.
Dar Sedat este prințul strălucitor fermecător la care visează Nalan? Vor putea acești doi tineri, care au fost foarte răniți din punct de vedere emoțional încă din copilărie, să trăiască o dragoste de basm? Sau există o viață și mai întunecată, de neimaginat, care așteaptă acest tânăr cuplu? Urmareste Fata de la fereastra Episodul 3 online subtitrat.

Previous articleA fost odata in Cukurova Episodul 95
Next articleMostenirea Episodul 178