Fata in fata Episodul 5

Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 5 online subtitrat. Cihangir (Cino), în vârstă de 30 de ani, a crescut în Surdibi (o zonă suburbană săracă din Istanbul) și a învățat să respecte regulile vieții la o vârstă fragedă. Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 5 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 5 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Magazinul său de flori este o fatada. Noaptea, împreună cu cei mai buni prieteni ai săi (psihopatul Tatar, expert în tehnologie și muzică Aleko, barbat printre bărbați „mullah” Yunus și șoferul plin de adrenalină Mustafa) el intră într-o lume complet diferită. Când Cino află că tatăl său a murit, jură să se răzbune și prietenii săi decid să-l susțină. Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 5 online subtitrat.
Seliha este un frumos ofițer de poliție a cărui datorie este de a prinde hoții. Când Saliha i-a făcut cunoștință, prietenei ei cele mai apropiate Zeynep și fratele ei Ali s-au îndrăgostit. Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 5 online subtitrat.
Ali și Zeynep aveau să se logodească în ziua în care a început totul. Ali merge într-o bancă pentru a avea grijă de o comisie. Cino și gașca lui au planificat să jefuiască un seif în aceeași bancă. Viața tuturor se răstoarnă începând cu momentul în care se încrucișează într-un jaf brutal. Urmareste serialul turcesc Fata in fata Episodul 5 online subtitrat.

Previous articlePasari ranite Episodul 85
Next articleSuna-mi impresarul Episodul 31