Fata nimanui Episodul 10

Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 10 online subtitrat. In serialul Fata nimanui joaca actorii: Sevda Erginci, Perihan Savas, Fikret Kuskan, Sedef Avci, Ismail Ege Sasmaz, Münir Can Cindoruk, Toprak Saglam, Nur Yazar, Firat Dogruloglu Sinan Arslan Çagla Simsek.

Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 10 online subtitrat

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 10

Luptând pentru visele ei, Ezo are două lucruri de care să se țină în această viață; amintiri și ce a mai rămas de la mama ei – Deci o mână de speranță. Totuși, tot ce are în mână este luat deodată de familia ei, de care este persecutata. Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 10 online subtitrat.
Ezo are două moduri. Fie va renunța, fie va lupta. Ea alege să lupte, până la moarte – Harun și mama lui Nermin, care profită de situația dificilă a lui Ezo, pun ochii pe Ezo, pe care o văd ca fiind cea mai slabă verigă, pentru a-și recâștiga vechile vremuri pompoase, dar există ceva ce ei nu stiu. Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 10 online subtitrat.
Ezo nu este atât de neputincioasa și neajutorata pe cât cred ei. Neștiind ce a făcut și ce va face, ei vor deveni pradă pe drumul spre vânătoare. Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 10 online subtitrat.

Previous articlePazeste-ma de mine Episodul 50
Next articleJuramantul Episodul 399 si 400