Fata nimanui Episodul 5

Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 5 online subtitrat. In serialul Fata nimanui joaca actorii: Sevda Erginci, Perihan Savas, Fikret Kuskan, Sedef Avci, Ismail Ege Sasmaz, Münir Can Cindoruk, Toprak Saglam, Nur Yazar, Firat Dogruloglu Sinan Arslan Çagla Simsek.

Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 5 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Luptând pentru visele ei, Ezo are două lucruri de care să se țină în această viață; amintiri și ce a mai rămas de la mama ei – Deci o mână de speranță. Totuși, tot ce are în mână este luat deodată de familia ei, de care este persecutata. Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 5 online subtitrat.
Ezo are două moduri. Fie va renunța, fie va lupta. Ea alege să lupte, până la moarte – Harun și mama lui Nermin, care profită de situația dificilă a lui Ezo, pun ochii pe Ezo, pe care o văd ca fiind cea mai slabă verigă, pentru a-și recâștiga vechile vremuri pompoase, dar există ceva ce ei nu stiu. Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 5 online subtitrat.
Ezo nu este atât de neputincioasa și neajutorata pe cât cred ei. Neștiind ce a făcut și ce va face, ei vor deveni pradă pe drumul spre vânătoare. Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 5 online subtitrat.

Previous articleInimi ranite Episodul 20
Next articleJuramantul Episodul 369 si 370