Favorul Episodul 36

Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 36 online subtitrat. Neslihan pare să le aibă pe toate: Bogată și frumoasă, căsătorită cu un director muncitor care a ajuns până la o poziție de încredere în cadrul holdingului familiei sale, Neslihan este devotată soțului ei Murat și copiilor lor.

Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 36 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Dar viața perfectă a lui Neslihan este un castel construit pe nisip. Tatăl ei a fugit când ea era mică, sora ei s-a sinucis, iar mama ei, dependentă de muncă, a dispărut din punct de vedere emoțional. Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 36 online subtitrat.
O persoană mai puțin inteligentă ar fi putut deveni amărâtă și închisă în sine, dar Neslihan a fost întotdeauna caldă și iubitoare. Ea este stânca emoțională pentru familia și prietenii ei, o persoană care nu se poate abține să nu-i ajute pe cei aflați în dificultate. Asta până când află că Murat o înșală de ani de zile cu Damla, pe care a cunoscut-o foarte recent și pe care o considera ca pe o soră. Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 36 online subtitrat.
Dintr-o dată, lumea ei se întoarce cu susul în jos, iar tot ceea ce a crezut Neslihan vreodată este pus sub semnul întrebării. Experiența o transformă într-o persoană complet diferită, în timp ce luptă pentru a-și proteja copiii și pe ea însăși. Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 36 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse