Filinta Episodul 149 – Final

Urmareste serialul turcesc Filinta Episodul 149 online subtitrat. Filinta este prima poveste de detectivi otomani din istoria televiziunii turce. Drama are loc între anii 1850 și 1900. Filinta este un tânăr ofițer de poliție de succes din Istanbulul secolului al XIX-lea, în era otomană.

Urmareste serialul turcesc Filinta Episodul 149 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

El și coechipierii lui lucrează din greu pentru a păstra pacea pe străzile Imperiului Otoman. Ei încearcă să-l prindă pe liderul contrabandei cu arme și să organizeze planuri inteligente pentru a dezvălui identitatea acestui lider pas cu pas. Urmareste serialul turcesc Filinta Episodul 149 online subtitrat.
Actiunea are loc în Istanbulul secolului al XIX-lea, Filinta urmărește aventurile și intrigile lui „Filinta Mustafa” – un ofițer de poliție. Acuzat pe nedrept de o crimă acerbă, el trebuie să lupte pentru a-și curăța numele „și a-și salva viața”, investigând, de asemenea, cazuri aflate în derulare. Urmareste serialul turcesc Filinta Episodul 149 online subtitrat.

Previous articleFilinta Episodul 148
Next articleMă numesc Zuleyha Episodul 65