Fiul meu Episodul 9

Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 9 online subtitrat. Serialul Fiul meu prezintă secțiuni din viața a doi copii cu vieți complet diferite. Serialul va dezvălui inocența necondiționată a copiilor. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 9 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 9 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Ce ar putea determina un copil să-l ucidă pe altul? Aceasta este întrebarea care se află în centrul Fiul meu, noul serial Ay Yapim care are loc în urma unei tragedii care a lăsat un băiat mort și altul cu viața în joc. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 9 online subtitrat.
Părinții, profesorii și poliția se luptă cu toții să înțeleagă un eveniment de coșmar care pune în judecată societatea modernă. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 9 online subtitrat.
İlyas și Melike sunt o familie fericită cu fiica lor, Ceren, în vârstă de 18 ani, și fiul lor, Kaan, în vârstă de 6 ani. Zeynep și Tuğrul, pe de altă parte, sunt o familie nefericită care continuă să se certe chiar și atunci când fiul lor, Efe, în vârstă de 12 ani, este prin preajmă. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 9 online subtitrat.
Într-o zi, Efe îl ucide pe Kaan în urma unui atac emoțional și căile acestor două familii se încrucișează într-un mod amar. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 9 online subtitrat.
În timp ce Melike și İlyas sunt distruse; Tuğrul își acuză soția pentru incident. Pedagogul Demet și ofițerul de poliție Sedat sunt cei doi oameni care vor încerca să afle de ce Efe l-a ucis pe Kaan. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 9 online subtitrat.
Ca urmare a acestei traume, toți membrii familiei vor trece printr-o transformare. Urmareste serialul turcesc Fiul meu Episodul 9 online subtitrat.

Previous articleAripi frante Episodul 25
Next articleMostenirea TV Episodul 418 si 419