Flori insangerate Episodul 190

Urmareste serialul turcesc Flori insangerate Episodul 190 online subtitrat. Flori insangerate spune povestea emoționantă a lui Dilan și Baran și a căsniciei la care sunt forțați pentru a pune capăt unui conflict de sânge în ciuda ostilității celor din jur, aprinzând o pasiune care fie va înflori în dragoste, fie va aduce devastare. Urmareste serialul turcesc Flori insangerate Episodul 190 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Flori insangerate Episodul 190 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Baran trebuie să lase deoparte ura față de inamicii săi pentru a-și salva fratele și a depăși vinovăția pe care o simte pentru un atac care a ucis-o pe mama lui, în timp ce încearcă să aducă pacea unei familii care dorește să se răzbune. Urmareste serialul turcesc Flori insangerate Episodul 190 online subtitrat.
Destinul vine când unchiul lui Baran dezvăluie că i-a urmărit pe cei care i-au atacat părinții. Dar unchiul său ascunde un secret teribil. El întinde o capcană și este de fapt persoana din spatele atacului, sperând să pună mâna pe averea familiei dacă Baran s-ar răzbuna și ar merge la închisoare. Urmareste serialul turcesc Flori insangerate Episodul 190 online subtitrat.
Când Baran se găsește incapabil să ucidă și fratele său se oferă voluntar pentru sarcină, își dă seama că singura modalitate de a pune capăt conflictului este să se căsătorească cu fiica dușmanului său. Când descoperă că aceasta este Dilan, o femeie pe care a cunoscut-o cândva și de care a fost atras, el este sfâșiat între dragostea lui pentru ea și ura față de familia ei. Urmareste serialul turcesc Flori insangerate Episodul 190 online subtitrat.
În ciuda ostilității familiilor lor, s-au căsătorit și o nouă viață începe. Dilan și Baran realizează treptat că scânteia pe care au simțit-o inițial între ei este pregătită să izbucnească într-o pasiune puternică, care fie va înflori în dragoste, fie va aduce devastare. Urmareste serialul turcesc Flori insangerate Episodul 190 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse