Furtuna pe Bosfor Episodul 64

Urmareste serialul turcesc Furtuna pe Bosfor Episodul 64 online subtitrat. Furtuna pe Bosfor este un serial turcesc, având ca personaje principale pe Nurgül Yeșilçay și Erkan Petekkaya. Acest serial turcesc este o poveste dramatică a două familii ale căror destine se împletesc dintr-o simplă coincidență și o greșeală din cauza unei singure litere… Două femei aparținând unor pături sociale foarte diferite, dar având un nume de familie extrem de asemănător, nasc două fete, în același timp, la același spital. Datorită confuziei create de diferența de doar o literă din numele lor, fetița femeii sărace primește brățara cu numele familiei bogate și invers. Urmareste serialul turcesc Furtuna pe Bosfor Episodul 64 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Furtuna pe Bosfor Episodul 64 online subtitrat

Continut protejat

Pentru a vedea lista de servere, bifati casuta cu "I'm not a robot!" / "Nu sunt robot!".
Daca nu apare butonul "I'm not a robot", trebuie sa dati cateva refresh-uri sau incercati alt browser.

Urmareste serialul turcesc Furtuna pe Bosfor Episodul 64 online subtitrat. Astfel, timp de 15 ani fiecare crește, fără să știe, copilul celeilalte femei. La un moment dat, Cansu, fata săracă crescută de familia cu stare, este victima unui accident de mașină și astfel, la analize, părinții află că, de fapt, fata lor nu e a lor…
Urmareste serialul turcesc Furtuna pe Bosfor Episodul 64 online subtitrat. În acel moment viața personajelor este dată peste cap. Cum vor reacționa fetele aflând deodată că aparțin altor familii, că modul lor de viață trebuia să fie altul? Urmareste serialul turcesc Furtuna pe Bosfor Episodul 64 online subtitrat.
Ce vor face Cansu, obișnuită să aibă de toate, și Hazal, care a trăit modest dar ar fi trebuit să fie o adolescentă bogată? Cum va fi influențată căsnicia lui Cihan, tatăl biologic al lui Hazal, când o cunoaște pe femeia care i-a crescut fiica, pe Gulseren, de care se îndrăgostește pentru că este femeia visurilor lui?