Happy Channel aduce, în prima lună a noului an, trei super producții turcești

Happy Channel aduce, în prima lună a noului an, în fața publicului trei super producții turcești. Femeie în înfruntarea destinului- sezonul 2, Legea familiei și Cennet sunt serialele care se vor regăsi, începând din ianuarie 2019, în premieră și în exclusivitate, în grila stației tv.

Femeie în înfruntarea destinului revine la Happy Channel, pe 7 ianuarie, când telespectatorii vor putea urmări în exclusivitate la postul de televiziune, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00,  episoade din cel de-al doilea sezon. Serialul continuă povestea impresionantă a lui Bahar (Özge Özpirinçci), cu care telespectatorii au empatizat încă din primul sezon. Ce întorsătură ia viața acesteia și a celor doi copii ai săi, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil) și Nisan Çesmeli (Kübra Süzgün), și dacă ea se va reîntâlni cu bărbatul iubit, Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), după ce ani de zile toată lumea l-a crezut mort, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul din 7 ianuarie în sezonul 2 Femeie în înfruntarea destinului.

O altă premieră pe care o aduce anul 2019 la Happy Channel este Legea familiei, serial care va avea lansarea pe 9 ianuarie și va putea fi urmărit de telespectatori, miercurea și joia, de la ora 20.00. Legea familiei îl readuce la Happy Channel pe Aras Bulut İynemli, cunoscut publicului din Intrusul’ (Insider’). Serialul spune povestea a două lumi – cea tradițională, care încă trăiește după cutume, și cea modernă, care vrea să se elibereze de reguli și constrângeri.

Cea de-a treia premieră este Cennet, producție care intră în grila Happy Channel, pe 14 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 18.00. Serialul o are în rol principal pe frumoasa actriță Almila Ada. Aceasta o interpretează pe Cennet, o tânără care a crescut în grija bunicii sale, după ce a fost abandonată de femeia care i-a dat viață. Ani mai târziu, Cennet și mama sa ajung față în față, însă nici de această dată tânăra nu are parte de dragostea mamei sale, ci dimpotrivă. Ce se întâmplă când cele două se întâlnesc, dar și ce poveste de dragoste va trăi Cennet, telespectatorii vor putea afla urmărind, din 14 ianuarie 2019,  noul serial turcesc de la Happy Channel.

Previous articleIubeste-ma asa cum sunt Episodul 19
Next articleÎn ritmul vieții episodul 25