Indragostiti din interes Episodul 81

Urmareste serialul Indragostiti din interes Episodul 81 online subtitrat. Un cuplu divorțează după câțiva ani de căsătorie. După aceea, bărbatul se îmbogățește brusc, iar viața se schimbă din nou când fosta lui soție începe să lucreze cu el.

Urmareste serialul turcesc Indragostiti din interes Episodul 81 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Esra (Burcu Özberk), protagonista, are parte într-o dimineață de o surpriză. Își vede la televizor fostul soț, pe Ozan (Ilhan Şen), mai bogat și mai frumos ca niciodată. Cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, iar în tot acest timp bărbatul și-a îmbunătățit fizicul, statutul social și financiar. Urmareste serialul Indragostiti din interes Episodul 81 online subtitrat.
Noua versiune a lui Ozan vine la pachet cu un caracter complet diferit. Noul Ozan este arogant, rece și dornic să se răzbune pe Esra pentru că în timpul căsniciei lor ea nu l-a înțeles că nu avea bani și mai mult decât atât l-ar fi părăsit din rațiuni financiare. Jignită de faptul că Ozan vrea să-i ofere un plic cu bani, Esra decide să se angajeze chiar la firma fostului soț pentru a-i face zile fripte. Urmareste serialul Indragostiti din interes Episodul 81 online subtitrat.
De-a lungul episoadelor aflăm și povestea lui Elif (sora lui Ozan, jucată de Ceren Koç) și pe cea a lui Ekrem, fratele Esrei (interpretat de Mehmet Korhan Fırat). Micuțul Emir Güler îi dă viață lui Atlas, fiul protagoniștilor. Urmareste serialul Indragostiti din interes Episodul 81 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse