Infidelul Episodul 54

Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 54 online subtitrat. Infidelul este un serial turcesc dramă și thriller psihologic turcesc. Adaptat dupa serialul de televiziune BBC One, Doctor Foster. Infidelul spune despre o căsătorie aparent perfectă ca imagine. Cansu Dere joacă rolul lui Asya, un medic și profesor renumit, care conduce o clinica de succes în Istanbul. Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 54 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 54 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Ca un străin care se uită înăuntru, Aysa pare să aibă totul – aspectul, un soț chipeș și carismatic, un copil adorabil și o carieră incredibil de reușită. Ea este invidiata de multi, dar, pe măsură ce vom afla în curând, tot ceea ce străluceste nu este aur. Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 54 online subtitrat.
Asya are un soț fabulos Volkan, care este, de asemenea, un tată fabulos pentru fiul lor Ali. Sunt o familie de trei persoane, care trăiesc o viață pașnică și fericită. Asya vede anii căsătoriei ei la fel de puri și inocenti ca trandafirii albi … Până când Asya găsește un fir lung și blond de păr pe eșarfa lui Volkan … Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 54 online subtitrat.
Când începe să-l pună la îndoială pe Volkan, căsătoria lor și ceea ce credea că este o casă și o viață fericite, acest mic indiciu care a apărut de nicăieri începe să o tragă pe un drum cu totul nou, cu finaluri complet diferite.  Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 54 online subtitrat.
Asya este dispusă să facă orice este nevoie pentru a nu fi cea sacrificată în această poveste! Urmareste serialul turcesc Infidelul Episodul 54 online subtitrat.

Previous articleMă numesc Zuleyha Episodul 126
Next articleMă numesc Zuleyha Episodul 127