Inima indurerata Episodul 23

Urmareste serialul turcesc Inima indurerata Episodul 23 online subtitrat. Inima indurerata este un serial de televiziune turcesc semnat de Gold Film, al cărui prim episod a fost difuzat pe 1 noiembrie 2022, regizat de Serdar Gözelekli și scris de Ayla Hacıoğulları și Vilmer Özçınar. Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu și Mesut Akusta împart rolurile principale. Serialul este adaptat după romanul cu același nume al lui Atike Hınçlıer, publicat în 2018. Urmareste serialul turcesc Inima indurerata Episodul 23 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Inima indurerata Episodul 23 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Drama este despre povestea unei familii din Usak care migrează la Istanbul. Cennet, care lucrează de mică și se pregătește de căsătorie, se căsătorește cu Yılmaz, de care s-a îndrăgostit, și vine la Istanbul din satul ei ca mireasă. În urma căsătoriei lor, care a durat aproape patruzeci de ani, au trei copii. Urmareste serialul turcesc Inima indurerata Episodul 23 online subtitrat.
Căsătoria, care a început „în vremuri bune și rele”, se încheie cu paralizia și moartea lui Cennet. Ea a lăsat în urmă trei copii în lacrimi și un soț. Cu toate acestea, scrisoarea care iese la iveală după înmormântare, dă peste cap faptele pe care le crede toată lumea. După cum se dovedește, scrisoarea scrisă de Cennet înainte de moartea ei dă vina pe soțul ei. Urmareste serialul turcesc Inima indurerata Episodul 23 online subtitrat.
Acest lucru provoacă o dezbinare între frați: Feride, care își iubește mereu tatăl necondiționat și îi stă alături, Birsen, care obișnuiește să se supună totul pentru a nu fi vătămată, și Halil, care nu s-a alăturat tatălui său de mult timp. Urmareste serialul turcesc Inima indurerata Episodul 23 online subtitrat.
Ca urmare a cercetărilor sale de-a lungul timpului, avocatul lui Cennet reușește să găsească dovezi care să demonstreze exactitatea acestei afirmații. De fapt, acest lucru nu este deloc dificil, deoarece Yılmaz este un bărbat care a fost întotdeauna violent nu numai cu soția sa, ci și cu copiii săi. Deși acesta este un secret deschis pentru toată lumea din jur, nimeni nu a îndrăznit să se opună, în schimb, ei rămân tăcuți, în special Cennet. Urmareste serialul turcesc Inima indurerata Episodul 23 online subtitrat.
Scrisoarea pe care o lasă înainte de a muri este o dovadă pentru a arăta că adevărul este limpede. Deși este dureros pentru cei trei frați să decidă unde să stea și să se întoarcă la socoteala lor neterminată din trecut; în timp, ei decid să-și vindece rănile și încep să se lupte pentru a deveni din nou o familie. Urmareste serialul turcesc Inima indurerata Episodul 23 online subtitrat.
Între timp, între Halil și Zeynep, avocatul care se ocupă de cazul mamei sale, apare o mare dragoste. Zeynep luptă atât pentru Halil, cât și pentru Cennet. Urmareste serialul turcesc Inima indurerata Episodul 23 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse