Iubiri neterminate Episodul 5

Urmareste serialul turcesc Iubiri neterminate Episodul 5 online subitrat. Serialul turcesc Iubiri neterminate va arăta povestea de viață incredibilă a unui tânăr pe nume Ozan. Lucrează ca jurnalist și îi place acest domeniu de activitate. Tânărul a adoptat întotdeauna o abordare foarte responsabilă pentru îndeplinirea îndatoririlor sale profesionale și a căutat să se dezvolte pe scara carierei.

Urmareste serialul turcesc Iubiri neterminate Episodul 5 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

O tânără și destul de fermecătoare jurnalistă pe nume Elif lucrează cu el. Ozan este îndrăgostit de ea de mult timp, dar nu a putut să-și convoace curajul de a face un pas important în viața sa. Acum Ozan a început să înțeleagă că nu mai poate întârzia și decide să facă o cerere de căsătorie iubitei sale. Urmareste serialul turcesc Iubiri neterminate Episodul 5 online subitrat.
Numai că nimeni nu ar fi putut prevedea că soarta pregătise un mare test pentru cuplul îndrăgostit. Ozan este implicat într-un accident auto teribil și moare în urma rănilor sale. De fapt, acest accident nu a fost un accident și a fost special amenajat pentru personajul principal. Urmareste serialul turcesc Iubiri neterminate Episodul 5 online subitrat.
Soarta a fost amabilă cu Ozan și primește o altă șansă la viață, dar în același timp sufletul său se mută într-un corp complet diferit. Amintirile lui Ozan sunt pe deplin păstrate și, când a aflat că moartea sa a fost falsificată, a decis să nu lase situația să-și urmeze cursul. Urmareste serialul turcesc Iubiri neterminate Episodul 5 online subitrat.
Baiatul decide să găsească personal atacatorul care este vinovat de moartea sa și va face totul pentru a se asigura că a suferit pedeapsa meritată. De asemenea, va încerca să o convingă pe Elif că el este bărbatul pe care l-a iubit și că urma să se căsătorească cu el. Dar poate Elif să creadă acest lucru și să simtă că în corpul altei persoane este de fapt sufletul barbatului ei preferat? Urmareste serialul turcesc Iubiri neterminate Episodul 5 online subitrat.

Previous articleBate la usa mea Episodul 14
Next articleNemilosul Istanbul Episodul 6