Jocul Destinului Episodul 12

Urmareste serialul turcesc Jocul Destinului Episodul 12. Ada a crezut întotdeauna că, dacă nu ar fi niciodată unită cu prima ei dragoste, atunci ar fi pierdut o viață fericită, și îi propune căsătoria. Pentru Rüzgar singurul scop al acestei căsătorii este de a deveni cetățean, iar Ada vrea să demonstreze că a putut să se căsătorească cu dragostea vieții sale. Ada care s-a căsătorit în timp ce frecventa universitatea și în secret de părinții ei așteaptă cu nerăbdare să devină cetățean. Urmareste serialul turcesc Jocul Destinului Episodul 12.

Urmareste serialul turcesc Jocul Destinului Episodul 12 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Ada crede că atunci când Rüzgar va deveni cetățean, ei vor deveni de fapt soț și soție. În ziua în care Rüzgar urmează să depună jurământul pentru cetățenie, ea lucrează în cafenea și Bora, un om bogat și om de afaceri extrem de realizat al unui site web Bizdeböyle.net intră în cafenea. Urmareste serialul turcesc Jocul Destinului Episodul 12.
Ei intră într-o confruntare și ea este imediat concediată din cafenea. Ada se îndreaptă imediat spre biroul unde lucrează Rüzgar pentru a-i face o vizită surpriză când îl vede sarutandu-se cu Tuğçe, care este una dintre colegii săi de muncă. În acest moment, întreaga lume a Ada se prăbușește în jurul ei. Urmareste serialul turcesc Jocul Destinului Episodul 12.
Acum, Ada crede că cel mai îngrozitor coșmar al ei s-a împlinit, dar o așteaptă o surpriză uriașă! Bora, bărbatul cu care s-a luptat la cafenea, este șeful lui Rüzgar. Urmareste serialul turcesc Jocul Destinului Episodul 12.
Ada face tot ce poate pentru a-l convinge pe Bora să o angajeze, fiind sigură că trebuie să facă tot ce este necesar pentru a-l recupera pe Rüzgar. Dar știe că Bora este cineva pe care chiar nu-l cunoaște și disprețuiește întrucât și-a pierdut slujba din cauza lui și că este un bărbat foarte greu de mulțumit, așa că are o luptă dificilă. Urmareste serialul turcesc Jocul Destinului Episodul 12.

Previous articleFata nimanui Episodul 4
Next articleJuramantul Episodul 363 si 364