Juramantul Episodul 222 si 223

Urmareste serialul turcesc Juramantul Episodul 222 si 223 online subtitrat. Din distributie fac parte actorii: Özge Yagiz, Gokberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Ceyda Olguner, Gül Arcan, Berkent Müftüler, Derya Kurtulus, Cansin Mina Gür, Tugçe Ersoy, Mustafa Simsek, Esra Çoban.

Urmareste serialul turcesc Juramantul Episodul 222 si 223 online subtitrat

Bifeaza I'm not a robot!

Pentru a vedea lista de servere, bifati casuta cu "I'm not a robot!" / "Nu sunt robot!".

Povestea urmărește o idilă ce începe cum nu se poate mai prost, între doi oameni care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte, care, după ce rămâne orfană, ajută un vechi prieten al familiei sale, Hikmet. Acesta este un om bogat, care tocmai a primit un diagnostic teribil, de boală terminală. Urmareste serialul turcesc Juramantul Episodul 222 si 223 online subtitrat.
Hikmet e îngrijorat de ce se va alege de familia lui, de avere, dar și de Emir, băiatul său rebel, cu care se ceartă constant și care refuză să se implice în afacerile tatălui său. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare doar că să o facă pe Reyhan să sufere, să o determine să divorțeze și să strice planul pus la cale de tatăl său. Urmareste serialul turcesc Juramantul Episodul 222 si 223 online subtitrat.
Dar, ce să vezi, de-a lungul timpului, după căsătorie, Emir ajunge să fie impresionat de căldura și istețimea lui Reyhan, iar ea nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă în soțul ei. Urmareste serialul turcesc Juramantul Episodul 222 si 223 online subtitrat.

Previous articleO raza de speranta Episodul 121 si 122
Next articleFratii mei Episodul 16