Kiralik Ask episodul 49

Urmareste Kiralik Ask ( Dragoste de inchiriat) episodul 49 online subtitrat in romana

Urmareste Kiralik Ask (Pretul Dragostei) episodul 49 online subtitrat in romana. Este un serial turcesc, comedie romantica, in care joaca Elcin Sangu, Baris Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar și Levent Ulgen.

Defne este o fată tânără și frumoasă, care lucrează ca ospătăriță și susține familia ei. Dat fiind că părinții ei a murit, ea trăiește pașnic, împreună cu bunica ei, frate, și sora mai mică. Chiar dacă ea nu are avere, ea nu se plânge și devine fericită cu ușurință. Cu toate acestea, viața ei simpla devine prea complicată și apoi cu susul în jos atunci când fratele ei este luat de mafia pentru datoria lui. În scopul de a salva pe fratele său, Defne trebuie să găsească 200.000 TL în 24 de ore.

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Omer pe de altă parte, este un CEO tanar, care are un magazin de pantofi bine-cunoscut. El este tăcut, serios, introvertit, și dependent de muncă. Atunci când părinții lui a murit, el găsește pacea într-un magazin de cizmar mic în cazul în care el începe să lucreze ca ucenic. El învață cum să facă pantofi și începe propria afacere prin crearea unui brand bine-cunoscut. Chiar dacă el provine dintr-o familie bogată, el nu vrea banii bunicului său și încearcă să facă orice de unul singur. El trăiește într-un mod disciplinat ca și cum ar vrea să uite trecutul său: se trezește prea devreme, merge cu barca, mănâncă anumite lucruri în zile determinate, și lucrează mult până târziu.

Aceste două lumi diferite se ciocnesc atunci când Omer merge la restaurant, acolo unde lucrează Defne. Omer vrea să scape din  intalnirea aranjată, care este organizată de către matusa sa Neriman (Nergis Kumbasar). De aceea, el pretinde a fi iubitul lui Defne, fără a obține aprobarea lui Defne. El o sărută chiar pe Defne pentru a convinge pe fata cu care era la intalnire, si cu care el ar trebui să se căsătorească dacă totul merge bine. Omer strica cu succes această intalnire aranjată cu ajutorul Defne, dar el nu știe că toata aceasta scena  este văzută de către mătușa lui Neriman.

Neriman încearcă să găsească o modalitate de a-l  face pe Omer să se căsătorească în șase luni, în scopul de a-l mulțumi pe socrul ei, care  ii amenință să ii dezmoșteneasca. Ea vrea să găsească o fată care il poate face pe  Omer să se indrăgosteasca de ea în șase luni. Neriman își amintește de Defne și propune-i o ofertă extraordinară. În conformitate cu această ofertă, Defne va lucra ca asistenta personală a lui Omer, ea va arata frumos toata ziua, ea va face ceea ce îi place Omer, și il va face sa se indragosteasca de ea. Chiar dacă Defne nu vrea să fie implicată în acest tip de joc, ea acceptă oferta pentru  a-l salva pe fratele ei. Ea ia banii, il salvează pe fratele ei, și începe noua ei viață provocatore.

VIADespreSeriale.ro
Previous articleKiralik Ask episodul 48
Next articleGecenin Kralicesi | Regina noptii episodul 14