Kursun Episodul 3

Urmareste serialul turcesc Kursun Episodul 3 online subtitrat. Povestea serialului Kursun este despre un tânăr procuror care nu se abține să facă nimic pentru a asigura justiția și o jurnalista frumoasa. Orhan va asigura în cele din urmă justiția și va rezolva cazul crimei? Oare Leyla va avea încredere în Orhan și va rămâne alături de el orice ar fi? Vor reuși Orhan și Leyla să-și protejeze familiile și cei dragi în acest proces dificil?

Urmareste serialul turcesc Kursun Episodul 3 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Orhan este un tânăr procuror care nu se abține să facă nimic pentru a asigura justiția. I se dă un caz dificil în care o tânără este ucisă și un fiu al unui congresman devine suspect de crimă. Urmareste serialul turcesc Kursun Episodul 3 online subtitrat.
Chiar dacă un suspect de crimă provine dintr-o familie bogată și puternică, Orhan este hotărât să rezolve cazul fără nicio teamă. Cu toate acestea, în curând își dă seama că acest caz de crimă este legat de lumea subterană din Istanbul. Astfel, Orhan este chiar împotrivit de supraveghetorii săi din sala de judecată. Urmareste serialul turcesc Kursun Episodul 3 online subtitrat.
Leyla, pe de altă parte, este o jurnalistă tânără, ambițioasă și talentată. După ce tatăl ei a plecat când era mică, ea învață să nu aibă încredere în nimeni. Leyla trăiește împreună cu mama ei care suferă de probleme de sănătate mintală și din acest motiv, Leyla dezvoltă o personalitate puternică. Ea își dedică viața slujbei sale și vrea să facă orice în căutarea adevărului. Urmareste serialul turcesc Kursun Episodul 3 online subtitrat.
Vietile lui Orhan și Leyla se intersectează din cauza cazului de crimă. Orhan vrea să rezolve cazul, în ciuda tuturor obstacolelor, iar Leyla vrea să raporteze toate știrile publicului. Pe tot parcursul acestui proces, acești doi tineri nu au altceva de făcut decât să lucreze împreună împotriva mafiei care guvernează Istanbulul din culise. Urmareste serialul turcesc Kursun Episodul 3 online subtitrat.
În timp ce caută adevărul despre cazul crimei, găsesc un martor: Gulce. Ea este o cântăreață la un club de noapte care vede crima și explică faptul că această crimă este legată de relațiile mafiote. Pentru ca fata ucisă află ziarul care dezvăluie aceste relații mafiote, ea este ucisă. Urmareste serialul turcesc Kursun Episodul 3 online subtitrat.

Previous articleSubat Episodul 8
Next articleCukur Episodul 118