La bine si la greu Episodul 6 – Final

Urmareste serialul turcesc La bine si la greu Episodul 6 online subtitrat. Din distributie fac parte actorii: Elçin Sangu, Ozan Dolunay, Yasemin Allen, Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Sinan Albayrak, Ali Yağcı, Hakan Salınmış, Deniz Işın, Tugay Erdoğan, Hande Yılmaz. Leyla experimentează durerea de a fi parasita la masa nunții în ziua în care se căsătorește cu bărbatul pe care îl iubește. În plus, Leyla trebuie să organizeze și nunta iubitului ei Sarp cu Melisa.

Urmareste La bine si la greu Episodul 6 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Leyla este o organizatoare de nunți foarte reușita. Proprietara companiei Aslıhan îi spune lui Leyla că predă întreaga planificare a nunții fiice sale Melisa lui Leyla și se așteaptă ca aceasta să fie gestionată în cel mai bun mod. Urmareste serialul turcesc La bine si la greu Episodul 6 online subtitrat.
Sarp se mută de la Londra la Istanbul pentru a se căsători cu iubita lui Melisa, precum și pentru a transfera poziții cu un lanț hotelier foarte prestigios pentru a deveni șeful. Urmareste serialul turcesc La bine si la greu Episodul 6 online subtitrat.
Leyla este foarte fericită că Sarp, bărbatul pe care îl iubește, este transferat înapoi la Istanbul și acesta poate fi un nou început pentru ei. Cu toate acestea, atunci când acești doi se întâlnesc pentru prima dată, nu știu în totalitate șocul care îi așteaptă. Urmareste serialul turcesc La bine si la greu Episodul 6 online subtitrat.
Sarp a părăsit-o pe Leyla acum cinci ani, la altar. Nimeni nu a știut vreodată motivul. Acum Leyla este forțată să organizeze nunta bărbatului care i-a stricat viața. Urmareste serialul turcesc La bine si la greu Episodul 6 online subtitrat.

Previous articleVis de iubire Episodul 80
Next articleFiica Ambasadorului Episodul 24