La sfarsitul noptii Epsiodul 16

Urmareste serialul turcesc La sfarsitul noptii Epsiodul 16 online subtitrat. La sfarsitul noptii semnat de TMC Film și Âlim Yapım, primul episod a fost publicat pe 5 octombrie 2022, regizat de Barış Erçetin, scris de Başar Başaran și Emre Özdür, cu Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Tuba Ünsal și Sarp. Levendoğlu este un serial de televiziune turcesc dramă și romantic. Urmareste serialul turcesc La sfarsitul noptii Epsiodul 16 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc La sfarsitul noptii Epsiodul 16 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Macide, fiica unei familii sărace care a studiat psihologia și nu este fericită în viața de afaceri și caută să-i vindece pe alții, se îndrăgostește de fratele mai mare al lui Ahmet, Kazım Işık, care este cunoscut drept cel mai inteligent și cel mai de succes om de afaceri din tara. Tocmai s-a întâlnit și s-a îndrăgostit de bărbatul cu o pasiune morbidă. Mai mult, Kazım Işık este căsătorit cu Nermin. Dragostea lui Macide nu este neîmpărtășită. Urmareste serialul turcesc La sfarsitul noptii Epsiodul 16 online subtitrat.
Kazım o îmbrățișează cu pasiune pe Macide, care îi este alături în momentul cel mai slab… Dar va reuși să o protejeze de cruzimea vieții bogate și puternice pe care a creat-o? Va putea Macide să păstreze puritatea, inocența și sensibilitatea pe care le-a avut atunci când l-a cunoscut pe Kazım? Sau și mai rău, când toată lumea o face o „regină” din falsă reverență… Urmareste serialul turcesc La sfarsitul noptii Epsiodul 16 online subtitrat.
Aceasta este povestea unei tinere care se îndrăgostește pentru prima dată în drumul ei de a se vindeca pe sine vindecându-i pe alții, în urma vindecării primite de la tatăl ei. Povestea unui bărbat care are tot ce își dorește în viață, dar poate mai ales din acest motiv, caută un tovarăș în nefericire și singurătate… Urmareste serialul turcesc La sfarsitul noptii Epsiodul 16 online subtitrat.
La sfarsitul noptii este o poveste de dragoste care spune că atunci când două suflete se găsesc în ciuda lumii întregi, chiar și pe ei înșiși. Totul stă în fața lor, dar totuși se întâlnesc. Cu toate acestea, nimeni nu poate lumina întunericul altuia. Urmareste serialul turcesc La sfarsitul noptii Epsiodul 16 online subtitrat.

Previous articleFlori insangerate Episodul 36
Next articleProcesul Episodul 51