Leylifer Episodul 52

Urmareste serialul turcesc Leylifer Episodul 52 online subtitrat. Serialul „Leylifer” o are în prim-plan pe Meryem (Camila Duarte Çakir), o tânără columbiană stabilită în Spania. Împreună cu soțul ei turc, Kemal (Kadir Doğulu), și cei doi copii, femeia călătorește la Istanbul pentru câteva zile, ca să participe la nunta cumnatei sale. Urmareste serialul turcesc Leylifer Episodul 52 online subtitrat.

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Însă Kemal dispare fără urmă, iar ceremonia se amână, apoi totul se transformă într-o adevărată tragedie, căci bărbatul e găsit mort, într-o mașină arsă. Convinsă că soțul ei a fost omorât, Meryem decide să rămână în Istanbul ca să afle adevărul, însă viața ei nu e deloc ușoară, căci nu are prieteni, iar rudele sale o privesc cu suspiciune, pentru că e străină. Urmareste serialul turcesc Leylifer Episodul 52 online subtitrat.
Apoi, într-o zi, îl cunoaște pe Aziz (Can Verel), un cunoscut creator de bijuterii, cel care a desenat, de altfel, și inelul Leylifer, pe care Meryem îl poartă pe deget. Iar între cei doi începe o poveste de dragostte neașteptată. Urmareste serialul turcesc Leylifer Episodul 52 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse