Marasli Episodul 21

Urmareste serialul turcesc Marasli Episodul 21 online subtitrat. Marașlı, un soldat care a fost lăsat la vatră din unitatea forțelor speciale, își câștigă existența cu ajutorul unei librarii unde vinde publicatii vechi. El are ochi ageri, este curajos, și este cel care crede în utilizarea propriilor sale gânduri atunci când vine vorba de judecători. Urmareste serialul turcesc Marasli Episodul 21 online subtitrat.

Urmareste Marasli Episodul 21 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

În ziua în care fiica sa Zeliș este împușcată, acea zi devine punctul de cotitură din viața sa. Acum, singurul său scop în viață este să-și aduca fiica bolnavă la viață, după tot acest timp, Marașlı nu poate uita durerea pe care „i-a provocat-o” fiicei sale. Urmareste serialul turcesc Marasli Episodul 21 online subtitrat.
Într-o zi, Mahur Türel o frumoasă domnișoară intră în librărie, iar în acea zi Mahur se implică într-o situație în care nu a vrut niciodată să fie. Marașlı îi salvează viața lui Mahur. Soarta lor devine una din acea zi înainte. Urmareste serialul turcesc Marasli Episodul 21 online subtitrat.

Previous articleFata de la fereastra Episodul 7
Next articleBate la usa mea Episodul 40 – Sezonul 2