Mostenirea TV Episodul 5 si 6

Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 5 si 6 online subtitrat. Kevser a crescut într-un cartier umil și sărac și după ce a devenit mireasa fiului bogatei familii Kırımlı, tatăl ei întrerupe toate legăturile cu ea, deoarece el nu aprobă această căsătorie.

Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 5 si 6 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Dar când Kevser își pierde soțul, ea se găsește brusc prinsă în conacul Kırımlı fără dragoste alături de fiul ei Yusuf, în vârstă de 5 ani, și nu are unde să se întoarcă. Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 5 si 6 online subtitrat.
Într-o zi, tragedia are loc și ea moare în accident. Micul Yusuf este acum blocat într-un conac plin de oameni vicios și îi lipsește disperat de afecțiune și iubire. Unchiul său Yaman este un om de afaceri puternic, dur și cu inima rece, care și-a închis inima tuturor sentimentelor cu mult timp în urmă. Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 5 si 6 online subtitrat.
Deși Yusuf este foarte bine protejat în grija unchiului său, el dorește simpatie.
Pe patul de moarte, Kevser o roagă pe sora ei Seher să vină la conac și să aibă grijă de fiul ei. Simțind o datorie pentru a proteja moștenirea surorii sale, Seher își părăsește și cartierul pentru a se muta în conacul Kırımlı. Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 5 si 6 online subtitrat.
Cele două familii continuă să se confrunte cu diferite conflicte, dar o inimă profundă incontestabilă începe să crească în inimile lui Seher și Yaman … Urmareste serialul turcesc Mostenirea TV Episodul 5 si 6 online subtitrat.

Previous articleBate la usa mea Episodul 45
Next articleHercai TV Episodul 70