Nu plange mama Episodul 8

Urmareste serialul turcesc Nu plange mama Episodul 8 online subtitrat. Din distributie fac parte actorii: Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Ekin Mert Daymaz, Aslıhan Malbora, Turgay Kantürk, Nihal Koldaş, Hüseyin Soysalan, Lila Gürmen, Burcu Gönder, Ali Ersan Çebişli, Osman Wöber, Mine Kılıç, Saim Karakale, Oktay Gürsoy, Semra Dinçer, Pelinsu Çiçeli, Nisa Sofia Aksongur.

Urmareste serialul turcesc Nu plange mama Episodul 8 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Alev este o tânără ambițioasă care a făcut o greșeală în anii universității. A avut o aventură cu Adnan în acești ani și a rămas însărcinată cu o fetiță. Din păcate, Alev a pierdut contactul cu Adnan, dar când a aflat despre sarcina ei a încercat să il găsească. Urmareste serialul turcesc Nu plange mama Episodul 8 online subtitrat.
Cu toate acestea, familia lui Adnan a amenințat-o și nu l-a putut găsi. Speriata de tatăl ei, Alev a încercat să-și omoare copilul, dar nu a reușit și a fost trimisa la închisoare din cauza acestui eveniment. De asemenea, a fost abandonată de familia ei. Cu toate acestea, sora lui Alev, Damla se impotriveste tatălui său și ia copilul pentru a o proteja. Chiar dacă Damla aduce copilul la mama ei, Alev nu vrea să-și asume responsabilitatea datorită traumelor pe care le-a avut. Alev iese din închisoare abia când fiica ei, Zeynep, va împlini 18 ani. Urmareste serialul turcesc Nu plange mama Episodul 8 online subtitrat.
Zeynep este crescuta știind că mama ei este Damla. Când Alev iese din închisoare, începe o nouă viață și își face planuri pentru a o readuce pe fiica ei. Pe de altă parte, Adnan este nefericit căsătorit și încearcă să mențină această căsătorie doar de dragul copilului său. El află despre fiica sa de la Alev din întâmplare și il vede responsabil pe tatăl său pentru ca a ascuns acest secret. Urmareste serialul turcesc Nu plange mama Episodul 8 online subtitrat.
Adnan va trebui să se ocupe de procesul divorțului și să încerce să-și găsească fiica pierdută. Între timp, când încearcă să-și găsească fiica, el și Damla se îndrăgostesc. În toată această complexitate, Alev va face totul pentru a-și recupera fiica, iar Damla nu-i va da „fiica” de care a avut grijă cu multe dificultăți. Cele două surori vor trebui să lupte pentru maternitate, în timp ce Damla și Adnan vor trebui să lupte pentru dragostea lor. Urmareste serialul turcesc Nu plange mama Episodul 8 online subtitrat.

Previous articleBlocul nevinovatilor Episodul 3
Next articleA fost odata in Cukurova Episodul 67